Serija Močvara - počela!

Triler dramska serija Močvara počela je da se emituje 6. septembra. Prikazivaće se u 10 epizoda u trajanju od po 45 minuta. Seriju je režirao Oleg Novković po scenariju Milene Markovic. Prva sezona serije nosi atmosferu skandinavskih noir filmova ima deset epizoda, a oni koji nisu gledali prvu epizodu moći ce da je odgledaju u ...

Serija Močvara - počela!

Triler dramska serija Močvara počela je da se emituje 6. septembra. Prikazivaće se u 10 epizoda u trajanju od po 45 minuta.

Seriju je režirao Oleg Novković po scenariju Milene Markovic. Prva sezona serije nosi atmosferu skandinavskih noir filmova ima deset epizoda, a oni koji nisu gledali prvu epizodu moći ce da je odgledaju u subotu 12.septembra na RTS-u.

Radnja filma dešava se u Beogradu (novobeogradskim blokovima) gde manijak na surov, ritualan način ubija tri žene. Ono što je zajedničko za žrtve je da su to slobodoumne majke sinova koji nemaju očeve. Dece koja odbijaju da govore. Napeta policijska potraga za serijskim ubicom trajaće svih 10 epizoda i otkriće mračne tajne, a junake serije suočava sa prevarama, lažima i tragičnim životnim situacijama.

Inspektora Nikolu kojeg glumi Goran Bogdan je bivši huligan, koji mora da se suoči sa svojom tamnom prošlošću kako bi otkrio ubicu. Što se više približava ubici tim više primećuje da ih nešto povezuje. Ovo je serija koja govori o ljubavi i mržnji, žrtvama i dželatima, zločinu i tajnama ali i o gradu koji tone u močvaru prošlosti.

Uloge tumače: Olga Odanović, Milutin Milošević, Tamara Dragičević, Ana Franić, Svetlana Bojković, Miona Marković, Bojan Žirović, Jana Bjelica, Vuk Kostić, Dubravka Kovjanić, Marta Bjelica, Nada Šargin, Dejan Dedić, Boris Isaković, Stefan Trifunović i Goran Bogdan.

By: TV Exposed

NOVO - Stigao neoficijalni trejler filma Košare (VIDEO)