Povratak Mustafe Ugurlua na TV ekrane

Seni Cok Bekledim nam donosi povratak na scenu još jednog glumca. Reč je o Mustafi Ugurlu. Ovaj glumac je rođen 1955. godine u Karamanu, Turska. Poslednji put je ozbiljnu ulogu imao u seriji Carpisma, gde je tumačio lika po imenu Selim Gur. Pored te serije radio u još preko 20 projekata. Ističu se njegove uloge ...

Povratak Mustafe Ugurlua na TV ekrane

Seni Cok Bekledim nam donosi povratak na scenu još jednog glumca.

Reč je o Mustafi Ugurlu. Ovaj glumac je rođen 1955. godine u Karamanu, Turska. Poslednji put je ozbiljnu ulogu imao u seriji Carpisma, gde je tumačio lika po imenu Selim Gur. Pored te serije radio u još preko 20 projekata. Ističu se njegove uloge u serijama Insider, Bir Deli Ruzgar i drugim projektima.

Podsećamo, priča u seriji Seni Cok Bekledim je zasnovana na istinitim događajima. Glavni lik u seriji je živeo samačkim životom i smatrao je da nikada neće zasnovati svoju porodicu. Sve dok nije upoznao divnu damu, fotografkinju, kada se njegov život menja iz korena. U pitanju je kako se navodi tipična ljubavna priča i porodična drama. Glavne uloge na ovom projektu tumače Ozcan Deniz i Irem Helvacioglu.

NOVO - Prve vesti o seriji Moja Braća / Kardeslerim

By: TV Exposed