Melisa Asli Pamuk i Mustafa Mert Koc o njihovoj vezi

Poznati turski par Melisa Asli Pamuk i Mustafa Mert Koc viđen je zajedno ispred restorana La Boom. Tom prilikom obavili su kratak razgovor sa novinarima.

Melisa Asli Pamuk i Mustafa Mert Koc o njihovoj vezi

Foto Credits: Haberler

Melisa Asli Pamuk i Mustafa Mert Koc uživaju u ljubavi. Da je tako, potvrdili su i u novom intervjuu. Pripadnike medija je zanimalo da li njih dvoje možda žive zajedno. Mustafa je odgovorio na ovo pitanje i rekao da to nije slučaj. Ipak, pored toga se trude da što više vremena provedu zajedno. To nije uvek lako, jer Melisa vredno radi na novom projektu.

Novinare je potom zanimalo da li su njih dvoje upoznali porodice jedno od drugog. Tada je Melisa odgovorila da to još uvek nisu, ali da se nada da će se i to dogoditi u budućnosti. To je nešto prirodno u vezi i ne postoji nikakva prepreka da se upoznaju, tvrdi ova odlična turska glumica. Po svemu sudeći njihova veza ide u veoma dobrom i pozitivnom smeru.

Zaista je lepo videte osmehe na njihovom licu koji nekada govore i više od reči.

Kada je u pitanju njena karijera, Melisa Asli Pamuk trenutno glumi Setenay u sve popularnijoj seriji Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život. Ova serija se emituje na digitalnoj platformi BeIN Connect i iz epizode u epizodu privlači sve više pažnje.

NOVO - Halil Ibrahim Ceyhan i Sila Turkoglu- ljubav ili marketing za seriju?!

By: Milt-TV Exposed