Preokret - Kerem Bursin neće glumiti u novoj seriji sa Demet Ozdemir!

O novoj seriji Disney Plus digitalne platforme pod nazivom Dunyayla Benim Aramda / Izmedju sveta i mene se zaista dosta priča i piše. Stigle su nove, pomalo iznenađujuće vesti vezane za ovu internet seriju.

Preokret - Kerem Bursin neće glumiti u novoj seriji sa Demet Ozdemir!

Foto Credits: Internet Haber

Kompanija MF Yapim priprema nov projekat za Disney Plus digitalnu platformu. Serija Dunyayla Benim Aramda / Izmedju sveta i mene je privukla zaista dosta pažnje. Reč je o seriji za koju scenario piše Pinar Bulut a koju će režirati Hulya Gezer.

Glavne ženske uloge u seriji će tumačiti Demet Ozdemir i Hafsanur Sancaktutan. Tu promena nema.

Međutim, ono što je mnoge iznenadilo je odluka koju je doneo Kerem Bursin. Bursin je ranije dogovorio sve uslove za glavnu mušku ulogu u ovom projektu, ali je odluku promenio!

Nakon najnovijih natpisa o Keremu i raskidu njegove veze sa Hande Ercel, glumac je odlučio da se povuče iz ovog novog projekta, smatrajući da sada nije pravi trenutak da radi na novoj seriji. Ova informacija je razočarala mnoge koji su smatrali da su Demet Ozdemir i Kerem Bursin zaista sjajan par na sceni.

Prema pisanju turske štampe, produkcija je već reagovala i ulogu koju je trebao da tumači Kerem ponudila Bugri Gulsoyu. Bugra je na društvenim mrežama zapratio režiserku, pa mnogi smatraju da je to pozitivan signal i da će Gulsoy glumiti u ovom projektu uz Demet.

Ono što se takođe čeka je partner Hafsanur Sancaktutan u ovoj novoj seriji. On će se glumačkoj ekipi priključiti nešto kasnije, pa zbog toga još uvek nije otkriveno ko će tumačiti tu ulogu.

NOVO - Serkan Cayoglu ima novi projekat!

 By: Milt-TV Exposed