Problem novih turskih serija je nedostatak kreativnosti?!

U sredu, 6. aprila emitovana je prva epizoda nove turske serije pod nazivom Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna. Rezultati gledanosti su zabrinjavajuće loše.

Problem novih turskih serija je nedostatak kreativnosti?!

Foto Credits: Internet Haber

Serija je najavljena kao jedan od glavnih projekata kanala TV8, uz naravno rijaliti Survivor. Očekivalo se da će novi projekat privući dosta pažnje, ali nije bilo tako. Total rejting prve epizode od 2.14, AB od svega 1.82 i ABC1 od 2.72, odmah otvaraju pitanje, šta će biti sa ovom serijom.

Mnogi su zamerili seriji ono glavno – radnju. Sve više ljudi smatra da nema kreativnih i unikatnih scenarija, da sve postaje već viđeno i kliše. Komentari su slični ne samo za seriju Annenin Sirridir Cocuk, već za sve veći broj novih projekata. Gledaoci turskih serija novim TV projektima najviše zameraju nedostatak kreativnost, to što nema misterije i nekih momenata koji će ostati upečatljivi.

Podsećamo, da se rejting oko 3 smatra pristojnim, sve ispod toga – jednostavno nije dovoljno. Izvesno je da će serija Dete je majčina tajna dobiti još nekoliko epizoda, ali ako se nastave lošiji rezultati rejtinga, to vrlo verovatno znači i rano finale.

Radnja ove turske serije donosi uzbudljivu i zanimljivu priču o dve buduće majke koje se pomire sa prošlošću koju pokušavaju da prikriju. S druge strane, otkriće da je majčinstvo jedna od najvažnijih vrednosti koja se daje ženama. Dok Irem Helvacioglu tumači lik Defne, Engin Ozturk glumi lik Saduna Kenana, a Selin Yeninci lik Meryem. Ostale uloge u seriji tumače Olgun Toker, Ahmet Varli, Sacide Tasaner, Demet Gul, Selim Erdogan, Birgul Ulusoy i Mine Kilic.

NOVO - Cemre Baysel u glavnoj ulozi u novoj seriji Senden Daha Guzel / Lepša od tebe

By: Milt-TV Exposed