Cemre Baysel u glavnoj ulozi u novoj seriji Senden Daha Guzel / Lepša od tebe

Stigle su nove vesti o novom projektu mlade turske glumice Cemre Baysel. Reč je o TV seriji u kojoj će Cemre tumačiti glavnu ulogu.

Cemre Baysel u glavnoj ulozi u novoj seriji Senden Daha Guzel / Lepša od tebe

Foto Credits: Dizilah

Cemre Baysel će tumačiti glavnu ulogu u novoj letnjoj seriji koja nosi naziv Senden Daha Guzel ili u prevodu Lepša od tebe. U pitanju je novi projekat kompanije Gold Film.

Scenario za ovu novu tursku seriju piše Ayse Uner Kutlu. Reč je o scenaristkinji koja je pisala priču u serijama Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata i Erkenci Kus. Iza sebe ima dakle dva veoma uspešna projekta. Na poziciji režisera na novoj seriji koju piše Ayse će se naći Deniz Kolos.

Poznato je i oko čega će se vrteti radnja u ovom projektu. Radnja serije Senden Daha Guzel / Lepša od tebe, doneće priču o doktorici iz Anatolije i poznatom plastičnom hirurgu iz Istanbula. Ostaje da vidimo ko će biti partner Baysel u ovoj prema najavama romantičnoj komediji.

Biće to deveta uloga u glumačkoj karijeri Cemre Baysel. Poslednja serija na kojoj je radila je Baht Oyunu. U tom projektu je glumila lik Ade Tozun. Pojavila se još u TV serijama Sol Yanim, Ramo, Elimi Birakma, Abdulhamid i drugim.

Prvu ulogu imala je u televizijskoj seriji pod nazivom Yesil Deniz. U njoj je u 2014. godini glumila Goncu Makasci.

NOVO - Turski glumci – Rejting na listi IMDB 06.04.2022.

By: Milt-TV Exposed