Engin Ozturk imao hiruršku intervenciju pred početak serije Birinci Gun / Prvi dan

Proces velikih promena je uveden u vezi sa serijom Sifirinci Gun / Nulti dan emitovanoj na tv8.

Engin Ozturk imao hiruršku intervenciju pred početak serije Birinci Gun / Prvi dan

Foto Credits: Internet Haber

S obzirom da prve 4 epizode ​​serije nisu dobile očekivanu pažnju i imale nisku gledanost, pokrenut je proces u kome će se sve rešavati od početka. Nakon što je Cagatay Tosun, koji je poznat po svom iskustvu u akcionim serijama, postao režiser, naziv serije će se promeniti sa potpuno novom pričom i fikcijom.

Ime Birinci Gun / Prvi dan koristiće se u novom periodu umesto Sifirinci Gun. Dok će se reditelj, priča i naziv serije menjati, glumačka postava će ostati ista. Serija, u kojoj glume Engin Ozturk i Aybuke Pusat, sada će biti pred publikom u petak uveče. Serija, koju ćemo u petak, 3. februara gledati u petoj epizodi, nastaviće svoj put kao potpuno novi projekat iz šeste epizode ​​pod imenom Birinci Gun.

Serija je prekinuta zbog ove velike promene i jedno vreme nije bilo snimanja. Engin Ozturk, koji je imao vodeću ulogu u ovom procesu, takođe je našao na priliku i zbog zdravstvenih problema je lečen u bolnici. Glumac, koji je patio od jakih bolova u leđima, operisan je tokom nedelje, a zabeleženo je da je ovaj proces doživeo zajedno sa velikom promenom u seriji.

Engin Ozturk, koji će početi da se priprema za novi koncept pod nazivom Birinci Gun / Nulti dan, nakon oporavka od zdravstvenih problema, izgleda da će se pred publikom pojaviti sa efektnijim likom u promenljivoj priči. Intenzivno se radi sa novim scenaristima za novi koncept priče pod nazivom Birinci Gun, a podrazumeva se da je cilj da iznenadi publiku veoma drugačijim izgledom priče, bez obzira na prvih 5 epizoda serije.

NOVO - Hafsanur Sancaktutan - Da li je svet postao tako loše mesto, ili je već bio loš?!

By: TV Exposed