Nova serija Kalp Yarasi u terminu serije Marasli koja menja dan emitovanja!

Turski televizijski kanal ATV TV je doneo pomalo iznenađujuću odluku. Pred skoro sam kraj serije Marasli koja završava u epizodi 26, promenjen je dan emitovanja.

Nova serija Kalp Yarasi u terminu serije Marasli koja menja dan emitovanja!

Foto Credits: Dizilah

Potvrđena je vest da je premijera nove serije Kalp Yarasi / Rana na srcu u ponedeljak 28. juna. Dakle, serija će biti emitovana svakog ponedeljka. To je uslovilo i promenu u emitovanju serije Marasli. Promenjen je dan emitovanja tog projekta. Od utorka, 29. juna serija će biti na programu tog dana. Na taj način postala je konkurent seriji Ada Masali. Tako da će i finale serije Marasli umesto najavljenog 12., biti 13. jula.

Serija Kalp Yarasi / Rana na srcu se radi u produkciji kompanije Surec Film. Gledaćemo priču Ferita, Nilgun i Ayse. Ferit i Nilgun su trebali da se venčaju. Kada se Ferit sticajem okolnosti vratio kući ranije nego što je trebao, zatekao je svoju nevestu u naručju drugog muškarca Omera. Ljut zbog svega što se dogodilo, Ferit sklapa dogovor sa Ayse koju je tek upoznao. Tu zaplet ove turske serije tek počinje.

Uloge u seriji će tumačiti Gokhan Alkan (Ferit), Merve Cagiran (Nilgun), Toprak Can Adiguzel (Omer), Yagmur Tanrisevsin (Ayse). Pored njih u seriji će glumiti i Kemal Burak Alper, Nail Krimizigul, Riza Akin i drugi.

NOVO - Otpočelo snimanje druge sezone turske serije Saygi / Poštovanje

By: Milt-TV Exposed