Melike Ipek Yalova u još jednoj upečatljivoj ulozi

Turksa glumica Melike Ipek Yalova dugo je učestvovala u ATV seriji Bir Zamanlar Cukurova. Glumica, koja je privukla pažnju likom Muygan, provela je 3 sezone u ulozi u kojoj suze nisu prestajale.

Melike Ipek Yalova u još jednoj upečatljivoj ulozi

Foto Credits: Dizilah

Melike Ipek Yalova, koja je napustila priču u finalu treće sezone Bir Zamanlar Cukurova, dala je impresivnu predstavu tokom 3. sezone. Glumica, koja je ovu sezonu započela serijom Mahkum / Zatvorenik nakon uticajne uloge Muygan, ponovo stavlja svoj potpis na nastup koji očarava njene fanove.

Melike, koja igra lik Buge u seriji Mahkum, koja do sada ima 16 epizoda, ponovo lije suze i ponovo se bori sa teškim problemima. Glumica, čiji je lik koji je glumila takođe preživeo tragične događaje koje je doživeo u prethodnoj seriji , takođe pokazuje koliko je uspešna u svojim dramskim ulogama. Obožavaoci serije misle da Melike Ipek Yalova odlično prati svoje kolege i da se dobro slaže na sceni sa Ismailom Haciogluom.

Brojni fanovi su pisali o njihovim likovima na društvenim mrežama: „Scene sa Barisom i Buge imaju drugačiju hemiju. Veoma su fini i dobro idu zajedno.” Mnogi gledaoci komentarišu da lik Buge tokom svojih scena lije suze i da joj je teško. Obožavaoci, koji takođe daju mnogo pohvalnih komentara o lepoti glumice, kažu da su posebno impresionirani njenim očima.

NOVO - Teskilat - Treća sezona pod velikim znakom pitanja?!

By: Milt-TV Exposed