Seray Kaya se emotivno oprostila od Berka Oktaya!

Ispostavilo se da su snimljene sve scene na setu TV serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla, uz objave Seray Kaye na njenom Instagram nalogu, a ekipa se oprostila.

Seray Kaya se emotivno oprostila od Berka Oktaya!

Foto Credits: Internet Haber

Seray Kaya je takođe podelila svoje fotografije sa kolegama na setu i otkrila da i dalje ima veliku energiju poslednjeg dana.

Turska glumica Seray Kaya, koja je postala popularna osoba sa likom Sirin u seriji Kadin / Žena, postala je jedna od mladih glumica sa najbržim usponom karijere u poslednjih nekoliko godina.

Serija Bir Kucuk Gun Isigi takođe se odlično pokazala na ATV ekranu ove sezone. Takođe smo svedoci da je serija, koja je ponedeljkom uveče privlačila milione uz TV ekrane, dobila veoma dobre ocene, posebno kada je počela.

Sjajna u liku Elif

Dok je Seray Kaya, u liku Elif, imala nova iskustva na svom glumačkom putu, publika na ekranu je takođe bila impresionirana njenim emotivnim nastupom. O glumici treba reći i da su njeni fanovi izazvali ogroman talas pohvala i uvažavanja na društvenim mrežama, te da je ovaj projekat dao veoma pozitivan doprinos njenoj karijeri.

Sinergija, impresivna harmonija i prijateljstvo Berka Oktaya i Seray Kaye na setu takođe su impresionirali pratioce. Serija Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla biće projekat za pamćenje, iako je njena priča oslabila pred kraj sezone i pretrpela velike gubitke u gledanosti.

Jedna od objava koje su privukle pažnju jeste post Seray Kaye koji je napisala napisala za svog partnera Berka Oktaya:

 „Tako sam srećna što sam sa tobom na ovom putovanju. Dragi moj Beko, dragi moj partneru, dragi moj komšija, mnogo te volim.”.

View this post on Instagram

A post shared by Seray Kaya (@seraykaya)

NOVO - Pinar Deniz iskreno o sebi, manama i strahovima!

By: TV Exposed