Da li Hande Ercel treba da se izvini novinarima?!

Turska glumica Hande Ercel je u novoj ljubavnoj vezi. Glumica je vidjena sa njenim novim dečkom, Hakanom Sabancijem i tu dileme više nema.

Da li Hande Ercel treba da se izvini novinarima?!

Foto Credits: Haberler

Turski mediji mnogo pišu o ljubavnom životu Hande Ercel. O njenoj vezi sa Hakanom Sabancijem se pisalo već par meseci, a glumica je sve to demantovala i pri tome bila negativna prema novinarima. Upravo zbog tog stava, neki pripadnici medija u Turskoj smatraju da im glumica duguje izvinjenje.

Uvaženi turski novinar Baris Kocaoglu je posvetio čitav članak ovoj temi. Počeo je tekst čestitkama Hande Ercel i njenom novom momku zbog veze. Podsećamo, par je ove nedelje vidjen zajedno na aerodromu, po povratku sa odmora iz Pariza i potvrdio svoju ljubavnu vezu.

Kocaoglu se pita, da li je novost da je Hande u vezi sa Hakanom? Naravno da ne. U pitanju je kako ovaj novinar navodi dobro poznata stvar, koja je odmah odbačena kao proizvod mašte novinara. Glumica je zauzela jasan stav u kom je demantovala vezu sa Hakanom isticala da joj je samo prijatelj, bila negativna prema pisanju štampe i slično. Kako je vreme prolazilo, Baris je kako kaže, kao i njegove kolege postajao sve više uveren u ovu vezu.

Izvinjenje zbog stava i izrečenog

Kako su se nizali članci na ovu temu, tako su turski novinari dobijali tretman koji uopšte nije fer. Isticalo se kako „novinari samo sede u kancelariji i izmišljaju vesti“. Naravno, nekada ima promašenih tema i tekstova koji su tu samo da privuku pažnju i klikove. Ponekad se kako Baris tvrdi veze javnih ličnosti i prekinu u međuvremenu (između vremena kada veza nastane, novinari saznaju i objave vest) i ispada da su izneli laži a zapravo je realnost potpuno drugačija. Gde ima dima ima i vatre, smatra ovaj turski novinar.

To je poteglo i jedno drugo pitanje koje se provlači kroz turske medije. Da li je Hande Ercel možda dužna pripadnicima medija izvinjenje zbog stava. Mnogi smatraju da je Ercel javna ličnost i da iako ima pravo da krije svoj privatan život od javnosti, nema pravo da optužuje novinare da izmišljaju vesti, ako su informacije koje su izneli tačne. Baš kao što i novinari nemaju pravo da šire neistine.

Šta vi mislite na ovu temu? Pišite nam u komentarima.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Onur Seyit Yaran ponovo najpopularniji turski glumac na društvenim mrežama!

By: TV Exposed