Podrška je neophodna za Serkana Cayoglua i Melisu Asli Pamuk!

Yeni Hayat, jedna od popularnih TV serija na ekranima Kanala D, emitovala je 4 epizode ​​a široka publika je sa divljenjem prati. Serija čini gledaoce radoznalijim svake nedelje. Navodeći da sa uzbuđenjem čekaju četvrtak veče, gledaoci smatraju da seriji treba promocija i da ne zaslužuje nisku gledanost. Kritikujući da Kanal D ne promoviše dovoljno, takođe ...

Podrška je neophodna za Serkana Cayoglua i Melisu Asli Pamuk!

Yeni Hayat, jedna od popularnih TV serija na ekranima Kanala D, emitovala je 4 epizode ​​a široka publika je sa divljenjem prati. Serija čini gledaoce radoznalijim svake nedelje.

Navodeći da sa uzbuđenjem čekaju četvrtak veče, gledaoci smatraju da seriji treba promocija i da ne zaslužuje nisku gledanost. Kritikujući da Kanal D ne promoviše dovoljno, takođe misle da ako se dalje unapređuje, problem rejtinga serije će se rešiti. Gledaoci, kojima se takođe sviđa harmonija Serkana Cayoglua i Melise Asli Pamuk, raduju se ljubavnoj vezi ova dva lika. Međutim, takođe žele da to ne bude zabranjena ljubav. Neka dva lika žive u ljubavi, ali ne varaju jedno drugo. Nije poznato da li će scenario napredovati u ovom pravcu. Međutim, iz reakcija na društvenim mrežama možete da shvatite da se zabranjene ljubavi ne vole toliko na ekranu.

By: TV Exposed

NOVO-Tuba Buyukustun ne zaboravlja ponos od pre 6 godina! (VIDEO)