Kraj za tursku seriju Kahraman Babam | Moj otac je heroj

Još jedna turska serija koja je počela ovog leta je postala žrtva niskog rejtinga. Serija Kahraman Babam | Moj otac je heroj se završava narednog ponedeljka.

Kraj za tursku seriju Kahraman Babam | Moj otac je heroj

Foto Credits: Karar

Od ovog projekta su zaista bila velika očekivanja. Serija je počela pre letnje sezone, ali je zbog niskog rejtinga projekat odložen za leto. Promenjeno je i ime serije, delimično i radnja u njoj ali to nije dalo skoro nikakve pozitivne promene. Serija Kahraman Babam | Moj otac je heroj će imati svoje finale narednog ponedeljka. Dakle, poslednja epizoda ove serije biće epizoda osam.

Podsećamo, radnja ove turske serije je pratila priču članova jedne vatrogasne brigade. Kreatori projekta su želeli da prikažu sve izazove sa kojima se vatrogasci susreću, ali i njihove privatne živote.

Prvi naziv serije bio je Kirmizi Kamyon, odnosno Crveni kamion. Potom su ljudi iz produkcije želeli upečatljivije ime, međutim to nije donelo efekat kakav su očekivali. Priča u još jednoj turskoj seriji se završava, a finalnu epizodu ćemo gledati odmah nakon praznika.

NOVO - Novosti oko serije Elbet Bir Gun / Sigurno jednog dana

 By: Milt-TV Exposed