Turska Serija – Podzemlje epizoda 164

Čakirbegove je napao neprijatelj kojega ne poznaju i to ne jedan potpuno neočekivan način. Huršin umire pred Hizirovim očima, a Fahri u bolnici nastavlja borbu za život. Sve oči su upućene na Čakirbegove od kojih se očekuje reakcija na ono što se dogodilo i da odaberu način na koji će se boriti u oovme ratu. ...

Turska Serija – Podzemlje epizoda 164

Čakirbegove je napao neprijatelj kojega ne poznaju i to ne jedan potpuno neočekivan način. Huršin umire pred Hizirovim očima, a Fahri u bolnici nastavlja borbu za život.

Sve oči su upućene na Čakirbegove od kojih se očekuje reakcija na ono što se dogodilo i da odaberu način na koji će se boriti u oovme ratu. Hizir je pristalica ideje da se povuku i rade na promatranju događaja, a ne da napadaju neprijatelje za koje ni ne znaju kakve su im metode.

Najviše Hašmet i Tipi, ali i svi drugi članovi za stolom svjesni su da čekanje vezanih ruku nema koristi ni za koga. Stol odlučuje da su razlog gubitaka Hizirove odluke i tajni planovi koje je isti radio s Alaparslanom kreće u akciju. Organiziraju sastanak o kojemu nisu obaviješteni Čakirbegovi.

Glasovanje je ovaj put usmjereno prema ideju koja podrazumijeva da se Hizir i Alparslan isključuju iz svih poslova…

By: TV Exposed