Oproštaj od serije Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova

U produkciji kompanije TIMS&B Productions i produkciji Timura Savcija i Buraka Sagyasara, turska TV serija Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova završava svoje putovanje na platnu, koje je na vrhu već četiri sezone, svojom 141. epizodom, koja će biti prikazana na četvrtak, 16. jun.

Oproštaj od serije Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova

Foto Credits: IMDB

Turska serija Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova, koja je svojim nezaboravnim likovima, svojom pričom koja uspeva da zaključa publiku u svakoj novoj sezoni, zlatnim slovima upisana tokom četiri sezone, emitovana je na ekranu ATV- TVa. Ovaj projekat odražavajući period koji pokriva i njegovu veličanstvenu produkciju, oprostiće se od ekrana veličanstvenim finalom.

Nastavljajući svojim putem bez snižavanja standarda kroz 141 epizodu, serija je zaista bila dobro i rado gledano. Premijera ovog projekta bila je 6. septembra 2018. godine, a kadrovi su snimani u Adani.

Tokom četiri sezone smenjivali su se razni glumci a oni koji su ostali od početka do kraja su Hilal Altinbilek, Bulent Polat, Sibel Tascioglu, Polen Emre, Serpil Tamur i Yeliz Dogramacilar. Zapažene uloge u sezonama koje su emitovane imali su i Kerem Alisik, Murat Unalmis, Ibrahim Celikkol i drugi.

Na zvaničnom Instagram nalogu ove turske serije objavljen je i oproštaj od projekta:

“U zemlji gde je ljubav neograničena, bori se do smrti, nada je tvrdoglava, tuga, radost i bes žive zajedno...”

NOVO - Serija Uc Kiz Kardes efektno završila sezonu

By: TV Exposed