Akin Akinozu i serija Tuzak će doneti uzbudljivu priču?!

Priča u novoj seriji Tuzak / Klopka, koja se uskoro očekuje da se susretne sa publikom na ekranu kanala tv8, veoma je zanimljiva i željno se iščekuje novi lik Akina Akinozua, koji igra glavnu ulogu.

Akin Akinozu i serija Tuzak će doneti uzbudljivu priču?!

Foto Credits: DiziCentral

Akin Akinozu, koji će sada na ekranu naslikati potpuno drugačiji portret nakon serija Hercai i Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine, pojaviće se pred publikom kao advokat koji pokušava da osveti svoju porodicu.

Svaki detalj od novog imidža Akinozua, kojeg ćemo gledati kao advokata Umuta, do detalja uloge, koja se ogleda u trejlerima, privlači pažnju publike. Iz tog razloga, stotine hiljada postova objavljeno je o seriji Tuzak / Klopka i glumcu na društvenim mrežama.

Neophodno je kao prvi utisak reći da će priča ove nove turske serije biti tečna sa jedinstvenim narativnim stilom. Pored toga, možemo reći da je serija akciona produkcija, a i pored sve pompe bogate porodice, tama u njenom svetu punom tajni pogodiće i publiku. Naravno, čini se da su izvedba, harmonija i energija Akina Akinozua i Bensu Soral, koji igraju glavne uloge, pokretačka snaga serije Tuzak. Pohlepa za osvetom i dodiri ljubavi koji se dožive u priči pokazuju da će serija Tuzak / Klopka oživeti veoma različite emocije.

Naravno, sve oči su uprte u Akinozua, a lik Umut prvo menja sudbinu svoje porodice, a zatim njegov pokušaj da se osveti bogatoj i moćnoj porodici dovešće seriju do uzbudljive tačke.

NOVO - Kayra Zabci donosi novu eru u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu

By: TV Exposed