Pozitivni utisci nakon starta turske serije Hayat Bugun / Život danas

Prva epizoda serije o doktorima pod nazivom Hayat Bugun / Život danas emitovana je na Show TV-u u sredu, a publici su na ekranu pruženi pozitivni osećaji i trenuci ispunjeni svešću.

Pozitivni utisci nakon starta turske serije Hayat Bugun / Život danas

Foto Credits: En Son Haber

U TV seriji Hayat Bugun / Život danas, koja se ističe kao prva svetska adaptacija američke TV serije New Amsterdam / Novi Amsterdam, Ulas Tuna Astepe je u prvoj epizodi otkrio da je jedno od najboljih imena za glavnu ulogu. Kao što je glumac ranije rekao, serija Hayat Bugun, koja je publici predstavljena sa pozitivnim sadržajem, obradovala je i gledaoce koji su imali poteškoća da vide takve emocije u seriji. Konkretno, koraci podizanja svesti o žrtvama zdravstvenih radnika takođe su pokazali koliko bi serija Hayat Bugun / Život danas bila korisna u društvenom smislu.

Pozitivna energija serije, u kojoj glume i Hazar Erguclu, Hande Dogandemir, Tansel Ongel, Serif Erol i Mert Denizmen, čini se da privlači mnoge gledaoce uz TV ekrane. Obožavaoci serije, koji su komentarisali: „Bilo je sjajno, nadam se da će ovako i dalje, a da to ne pokvari“, došli su do izražaja na društvenim mrežama sa svojim komentarima koji objašnjavaju da vrednost projekta Hayat Bugun treba da se zna.

Hande Dogandemir je jedno od uticajnih imena u seriji i odigrala je impresivnu predstavu sa svojim likom Derin. Glumičin tvit o seriji nije prošao nezapaženo.

Hande Dogandemir je napisala: „Zar nije neobično, nema lošeg momka, nema intrige, nema brutalnosti, nema oružja, nema krvi.”,  i dodala: „Koliko je od života, ovo je život i takve stvari, hvala vam“.

Glumica je otkrila da je veoma srećna što je u njoj, i sa svojim pratiocima podelila utiske o seriji.

NOVO - Evo gde je Cemre Baysel otišla nakon raskida (FOTO)

By: TV Exposed