Evo gde je Cemre Baysel otišla nakon raskida (FOTO)

Lepa glumica Cemre Baysel je jedno vreme bila u vezi sa kolegom Aytacem Sasmazom, sa kojim je igrala glavnu ulogu u TV seriji Baht Oyunu.

Evo gde je Cemre Baysel otišla nakon raskida (FOTO)

Foto Credits: Internet Haber

Poslednjih nedelja došlo je do iznenađujućeg razvoja na frontu para. Ovaj potez Cemre i Aytaca, koji su prestali da se prate na društvenim mrežama, pojačao je tvrdnje o razdvajanju. Cemre Baysel, koja je ćutala na vesti o razdvajanju, pojavila se na Kipru. Glumica je podelila svoje poze iz hotela u Kireniji na svom nalogu na društvenim mrežama.

Na hiljade komentara njenih fanova, poput „Tako si lepa“ i „Ti si neverovatna žena“, dali su na glumičinu objavu na kojoj je ispustila belešku „Na suncu“. Neki od njenih pratilaca su istakli da je Cemre Baysel, koja je na dnevni red došla sa vestima o raskida, ovim fotografijama želela da poruči „Sve je u redu“.

S druge strane, nije prošlo nezapaženo da par nije uklonio fotografije na kojima su zajedno dok su prestali da se prate na svojim nalozima na društvenim mrežama. Dok je Cemre Baysel na Kipru, Aytac Sasmaz je na snimanju svoje nove drame Darmaduman. Glumac će se 27. oktobra sresti sa obožavaocima na televiziji Fox. Sasmaz, koji često deli o seriji na svom nalogu na društvenim mrežama, viđen je kako napušta jedan lokal proteklih dana i odgovorio je „Ne želim da pričam“ na pitanja štampe o razdvajanju.

Evo i pomenute fotografije koju je Baysel objavila na svom Instagram nalogu.

View this post on Instagram

A post shared by Cemre (@cemrebaysel)

NOVO - Sila Turkoglu o svom liku iz serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed