Dobar start nove turske TV serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca

Sa snažnom produkcijom, impresivnom pričom i kvalitetnom glumačkom postavom, prva epizoda turske TV serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca emitovana je na Fox TV-u i bila je poprište velikog uzbuđenja.

Dobar start nove turske TV serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca

Foto Credits: haber7

Glavne uloge u seriji Tetikcinin Oglu / Sin strelca tumače Timucin Esen i Sevket Coruh. U sporednim ulogama učestvuju Genco Ozak, Sezin Akbasogullari, Serhat Kilic, Bahar Sahin i Baran Can Eraslan.

Publiku čeka priča otac-sin. Timucin Esen, koji je oduvek bio cenjen zbog svoje glume, rekao je sledeće o svom novom projektu:

„Tetikcinin Oglu je priča oca i sina. Gledaćemo proces Korkmaza, koji je svog sina, kojeg je godinama tražio, našao u opasnoj situaciji. Kako štiti sina, tako i ponovo uči da bude otac.”.

Jedan od uticajnih likova ove turske serije biće jedan od mladih glumaca, Genco Ozak. Ozak, koji će biti na ključnoj tački priče sa dva iskusna glavna glumca, uzbuđen je što će se ponovo pojaviti pred publikom. Ističući da je ponos deliti isti set sa iskusnim imenima kao što su Timucin Esen i Sevket Coruh, Genco Ozak je rekao:

„Tetikcinin Oglu je dirljiva priča puna akcije i biće veoma efektna. Ima veoma vrednu glumačku ekipu. Rad u Bodrumu je takođe veoma prijatan. Srećan sam što sam pred publikom sa dobrim delom.“.

Rejting oko i iznad proseka

Serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca  je ostvarila dobre rezultate u sve tri kategorije rejtinga. Čini se i da je ovaj projekat krivac za nešto niži rejting serije Aile / Porodica u novoj epizodi, koja joj po priči i jeste najveći rival.

Prva epizoda serije Tetikcinin Oglu koja je emitovana sinoć na Fox TV-u ostvarila je total rejting od 3.90, AB od 4.35 i ABC1 od 3.98. Dakle, rezultati nešto iznad proseka i čini se dobar početak za ovu novu tursku seriju.

NOVO - Evo zbog čega je Sila Turkoglu imala predrasude prema Dokuganu Gungoru!

By: TV Exposed