Da li serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre zaslužuje treću sezonu?!

Na snimanju serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre koja se emituje na Kanalu D ima smešnih trenutaka, a ekipa nastavlja svoj posao u veoma dobroj harmoniji.

Da li serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre zaslužuje treću sezonu?!

Foto Credits: Internet Haber

Serija Uc Kiz Kardes, koja je iza sebe ostavila tačno godinu dana, napravila je dobar proboj sa snažnom pričom koju je otkrila prošle sezone. U drugoj sezoni, ovaj proboj se nastavlja snagom priče i visokim glumačkim učinkom.

Iclal Aydin, koja je zadužena za temu serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre i autor istoimenog romana, postoji kao objedinjujući i vodeći element. U ovom trenutku, dobra harmonija i visoka energija dvoje mladih glumaca serije, Ozgu Kaye i Berkera Guvena, su među najvažnijim razlozima za uspeh serije Uc Kiz Kardes.

Neophodno je na putu ka uspehu da ekipa stvori veoma dobro okruženje na snimanju serije, koja se ističe i pričom i glumačkim izvedbama. Uprkos teškim uslovima tokom zimskih snimanja u Ajvaliku, ekipa je radila predano i nastavila svoj posao sa uzbuđenjem kao prvog dana. Doprinos ove porodične atmosfere uspehu serije je neosporan.

Dobro raspoloženje na setu

Činjenica da su mlada i iskusna imena serije u dobroj komunikaciji i da se međusobno podržavaju, takođe omogućava ekipi da nastavi teška snimanja na vedriji način. Uz nastavak priče u seriji, koja se  emituje utorkom uveče, na način koji uključuje elemente radoznalosti, uz veliku podršku publike mnogi smatraju da je projekat Uc Kiz Kardes / Tri sestre zaslužio da se nastavi i u trećoj sezoni.

Radosni trenuci glumaca ogledali su se u objektivima na setu Uc Kiz Kardes, gde je bilo zabavnih trenutaka. Fotografije iza kulisa Ozgu Kaye i Berkera Guvena privlače veliku pažnju obožavalaca. Ova porodična atmosfera na setu ima veoma veliki udeo u dobroj gledanosti serije utorkom uveče.

NOVO - Najpopularnije turske glumice u februaru 2023. godine

By: TV Exposed