Velika očekivanja od nove turske serije Aile / Porodica

Projekat TV serije Aile / Porodica, koji priprema producentska kuća Ay Yapim, koja je ostavila trag u sektoru, čini se jednim od najpouzdanijih projekata Show TV-a u novoj sezoni.

Velika očekivanja od nove turske serije Aile / Porodica

Foto Credits: Internet Haber

Serija Aile / Porodica, za koju se očekuje da ima veliku glumačku ekipu, ima za cilj da stvori efekat kao serija Cukur / Jama. Prema vestima objavljenim u štampi, poznata producentska kuća uređuje seriju Aile kako bi se dopala publici Cukura i očekuje isti uspeh. Takođe je otkriveno da su date ponude Ibrahimu Celikkolu i Ozge Ozpirinci za glavne uloge, a još jednom je otkriveno koliko ambiciozan projekat priprema Ay Yapim.

Ay Yapim je ranije sledio strategiju koja je otkrila kontinuitet između TV serija Icerde, Cukur i Uc Kurus. Ova situacija je shvaćena jer su 3 serije smatrane kao nastavak jedne druge. Posle efekta jednosezonske serije Icerde, percepcija da će biti uspešna kao Cukur, koja je nastala za seriju Uc Kurus, razočarala je one koji su od serije imali velika očekivanja. Serija Uc Kurus je takođe postigla dobre rezultate i emitovana je na Show TV-u kao jednosezonski projekat, ali nije bila tako efikasna kao Cukur.

Hoće li Ay Yapim nastaviti istu taktiku u seriji Aile? Razlog zašto je postavljeno ovo pitanje je taj što je nakon 4 sezone velikog uspeha kao što je imala serija Cukur, publika imala velika očekivanja od Uc Kurusa, ali ovo očekivanje nije naišlo na dovoljan odgovor. U stvari, takođe je ocenjeno da ova strategija nije bila baš ispravna i da je veliko očekivanje stvoreno za seriju Uc Kurus nanelo veliku štetu seriji. Pred serijom Aile / Porodica je zadatak da vrati interesovanje za serije tog tipa…

NOVO - Eylul Su Sapan se pridružila seriji Tuzak / Klopka

By: TV Exposed