Adim Farah / Zovem se Farah ima snažnu podršku!

Turski TV kanali s vremena na vreme prikazuju veoma kvalitetne TV serije, a jedna od njih je Adim Farah / Zovem se Farah, koja se emituje na Fox TV sredom uveče.

Adim Farah / Zovem se Farah ima snažnu podršku!

Foto Credits: IMDB

Serija Adim Farah / Zovem se Farah, koja je impresionirala publiku i svojom pričom i glumačkom postavom, takođe je podržana veoma snažnom bazom obožavatelja na društvenim mrežama.

Obožavaoci glavnih glumaca Demet Ozdemir i Engina Akyureka već pokazuju veliko divljenje u mnogim zemljama u inostranstvu više nego u Turskoj, a značaj ove interakcije na društvenim medijima raste iz dana u dan u trenutku širenja serije Adim Farah u svet.

U gledanosti, serija Adim Farah / Zovem se Farah je zapravo produkcija koja se nalazi u sredini serija u Turskoj.

Odmah iza serije Yali Capkini

Drugim rečima, projekat Adim Farah, koji je za jedan klik bolji od neke obične, prosečne TV serije, na društvenim mrežama i percepciji je na mnogo višem nivou, iako je takav po gledanosti.

U istraživanju koje je Adba TV sprovela od 24. do 30. aprila, projekat Zovem se Farah se popeo na drugo mesto među „najpopularnijim turskim TV serijama“.

Ovo je veliki uspeh za seriju Adim Farah, koja je zauzela drugo mesto sa 35.700 poruka odmah nakon jedne od najuspešnijih produkcija sezone, kao što je Yali Capkini.

Evo i kompletne rang liste.

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Razočarenje oko turske serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca!

By: TV Exposed