Razočarenje oko turske serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca!

TV serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca, koja se utorkom uveče na Fox TV-u sastaje sa publikom, nastavlja da iznenadjuje niskom gledanošću koju je postigla, uprkos dobroj priči i jakoj glumačkoj ekipi.

Razočarenje oko turske serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca!

Foto Credits: IMDB

Turska serija Tetikcinin Oglu, koja je privukla pažnju i dobila dobre ocene u prvoj epizodi takmičenja u utorak, gde su se pojavile i uticajne TV serije kao što su Aile / Porodica, Uc Kiz Kardes / Tri sestre i Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, doživela je opadanja u narednom periodu.

Oni koji pogledaju gledanost 4. epizode ​​serije, koja je emitovana 2. maja uveče, ne mogu da veruju svojim očima.

Da ne govorimo o prosečnoj gledanosti, TV serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca, koja crta sliku koja ne može da dostigne ni ovu tačku, veoma je razočarala publiku kojoj se zaista dopala priča.

Tek 15. u total kategoriji

Četvrta epizoda ove turske serije, u kojoj glume dva uticajna glumca kao što su Timucin Esen i Sevket Coruh, bila je tek 15. total u kategoriji rejtinga.

Treba napomenuti da je serija u epizodi 4 bila tek 12. u AB grupi i 13. u ABC1. Sa ovim rezultatima podrazumeva se da čak i ako Fox TV dozvoli da serija ostane na ekranu neko vreme, to neće biti još dugo.

Sa nestrpljenjem se iščekuju i rezultati nove epizode ​​serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca, koja će biti emitovana u utorak, 9. maja.

NOVO - Sila Turkoglu drži vrh popularnosti na društvenim mrežama!

By: TV Exposed