Hakan Mericliler u seriji Kazara Ask / Slučajna ljubav

Glumac Hakan Mericliler iza sebe ima veliki broj uloga, počev od one u seriji Dolina vukova. Sada će se pojaviti u novom projektu.

Hakan Mericliler u seriji Kazara Ask / Slučajna ljubav

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Hakan Mericliler će gostovati u seriji Kazara Ask / Slučajna ljubav. Tamo se neće dugo zadržavati. Glumac će se pojaviti kao gost u narednoj epizodi te serije. Nakon toga ga više nećemo gledati u ovom projektu. Nije poznato koji lik će Hakan tumačiti u ovoj turskoj seriji. Ostaje da sačekamo novu epizodu i sami se uverimo.

Kada je reč o njegovoj glumačkoj karijeri, Hakan Mericliler se pojavio u preko trideset uloga. Radio je na mnogim filmovima. Poslednji filmovi u kojima je glumio su Hababam Sinifi Yaz Oyunlari, Kirk Yalan, Ustalar Alemi i Ali. Kada je reč o serijama, Hakan je gostovao u jednoj epizodi serije Hekimoglu. Pre toga je glumio u seriji EDHO, u kojoj je tumačio lik po imenu Karabatak Ziya. Pojavio se u sedam epizoda tog projekta.

Starije generacije pamte njegove uloge u serijama Sestre i Ljubav i osveta. U seriji Sestre je glumio Sahina a u seriji Ljubav i osveta Ahmeta. Glumačku karijeru je otpočeo u poznatoj seriji Dolina vukova. U njoj se u 2005. godini pojavio kao Cecen Lideri Halimcan.

NOVO - Murat Aygen u seriji Yasak Elma | Zabranjena jabuka

 By: Milt-TV Exposed