Objavljena video najava druge sezone serije Alparslan Buyuk Selcuklu (VIDEO)

Najbolje ocenjena serija TRT 1 Alparslan Buyuk Selcuklu sprema se da se efektno vrati na TV ekrane. Promotivni video druge sezone serije je podeljen i izazvao veliko uzbuđenje.

Objavljena video najava druge sezone serije Alparslan Buyuk Selcuklu (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

Serija Alparslan Buyuk Selcuklu, koja je svojom 27. epizodom emitovanom u ponedeljak, 30. maja, završila sezonu, u septembru će se pred publiku pojaviti drugom sezonom. Ono što je već izvesno je da će u novu sezonu ući sa velikim promenama. Veliku pažnju privukao je promotivni video druge sezone serije, koji je podeljen u četvrtak uveče.

Promotivni video druge sezone Alparslana podelio je Emre Konuk, šef Akli filma, producentske kuće koja je zadužena za ovu istorijsku serije. Emre Konuk je u opisu objave napisao:

„Osvajanja koja ste blagoslovili i dali su vaša, a ne naša. Promocija nove sezone #AlparslanBuyukSelcuklu je u etru. Druga sezona će uskoro biti na TRT 1! “ Ovo deljenje Konuka izazvalo je uzbuđene komentare publike serije.

Dok se druga sezona serije Alparslan Buyuk Selcuklu očekuje u septembru, a od ranije je poznato da Fahriye Evcen neće deliti glavnu ulogu sa Barisom Arducom u novoj sezoni. Fahriye Evcen je došla do izražaja time što nije želela da učestvuje u drugoj sezoni serije, a nema sumnje da će umesto nje biti angažovana i kvalitetna zamena.

Evo i pomenute najave sezone 2 serije Alparslan.

NOVO - Dvoje mladih glumaca privlače posebnu pažnju u seriji Duy Beni

By: TV Exposed