Dvoje mladih glumaca privlače posebnu pažnju u seriji Duy Beni

Jedna od novih turskih TV serija letnje sezone je Duy Beni / Čuj me.

Dvoje mladih glumaca privlače posebnu pažnju u seriji Duy Beni

Foto Credits: Internet Haber

Duy Beni, koji se četvrtkom uveče emituje na televiziji Star, privlači veliku pažnju kao omladinska serija. Serija, koja privlači pažnju porastom gledanosti, sa svoje prve 4 epizode ​​prolazi kroz žestoku borbu sa ambicioznom produkcijom Show TV-a, Gelsin Hayat Bildigi Gibi.

Čuj me privlači pažnju kao serija koja se fokusira na maltretiranje u srednjim školama i slične situacije u stvarnom životu. Naročito mlada ekipa serije Duy Beni već pokazuje da će biti slavne ličnosti u budućnosti! Među ovim imenima se izdvajaju dve osobe, a oni koji ih gledaju shvataju da nisu daleko dani kada ćemo više čuti njihova imena! Ova dva imena, koja su upravo stekla slavu, su Sumeyye Aydogan, koja igra lik Melise, i Utku Coskun, koja igra lik Ozana.

Ova dvoje zapaženih glumaca serije nedavno su dala intervju za novine Sabah. Dva imena, koja su se za sada istakla u Duy Beni, veoma cenjenoj produkciji letnje sezone, otkrivaju da su srećni što su preuzeli ulogu u ovoj seriji, zajedno sa intenzivnim ambijentom.

Sumeyye Aydogan, koja je u svom intervjuu izjavila da joj se mnogo dopala lik Melise, navodi da je radila na svom liku tri meseca čim je dobila ulogu nakon snimanja audicije.

„Kada sam je pročitala, dopao mi se lik Melise.Veoma sam srećna što sam deo ovog projekta“, rekla je mlada glumica, koja je već privukla pažnju kao ime koje ćemo često čuti u budućnosti.

NOVO - Povratak Hazal Filiz Kucukkose na TV ekrane

By: TV Exposed