Selahattin Pasali u novoj seriji Omer

 Turski glumac Selahattin Pasali iza sebe ima poprilično uspešan period. Glumca ćemo uskoro ponovo gledati na TV ekranima.

Selahattin Pasali u novoj seriji Omer

Foto Credits: Haberler

Selahattin Pasali je potpisao ugovor za novu seriju. Reč je o projektu kratkog naziva, Omer, kompanije OGM Pictures, koji se snima za televizijski kanal Star. Poznato je i to da će na poziciji režisera biti Cem Karci. Ostatak glumačkog kadra će biti objavljen u danima koji slede.

Serija Omer predstavlja tursku adaptaciju popularnog izraelskog projekta Shtisel o životu ortodoksnih Jevreja. Snimanje kadrova na turskoj verziji je trebalo da počne uskoro ali je pomereno za nekoliko nedelja. Vrlo brzo će biti poznato kada će početi snimanje nove serije u kojoj će Selahattin Pasali tumačiti jednu od glavnih uloga.

Biće to deveta uloga u karijeri ovog talentovanog glumca. U prethodno vreme je bio dosta zapažen u dva Netflixova projekta, serijama Midnight at the Pera Palace i Ask 101 | Ljubav. Poslednji put na TV ekranima se pojavio još 2020. godine u seriji Babil. U ovom projektu je u 20 epizoda tumačio lik Hakana. Pre ove TV serije pojavio se u projektima Leke, Bir Umut Yeter i Kalp Atisi.

Sada je dobio šansu da svoj glumački kvalitet pokaže u novoj televijskoj seriji u kojoj će tumačiti glavnu mušku ulogu.

NOVO - Hande Ercel i Burak Deniz glavni glumci serije Icimdeki Yabanci?! Blizu je!

By: TV Exposed