Serija Kus Ucusu | Let ptica je novi uspešan digitalni projekat!

Serija Kus Ucusu / Let ptica snimljena za Netflix emitovana je premijerno 3. juna. Serija je već u prvim danima emitovanja privukla veliku pažnju i za nekoliko dana popela se na vrh rang lista gledanosti u Turskoj i svetu.

Serija Kus Ucusu | Let ptica je novi uspešan digitalni projekat!

Foto Credits: IMDB

O seriji Kus Ucusu | Let ptica, u kojoj glume Ibrahim Celikkol, Birce Akalay i Miray Daner, mnogo se pričalo sa njenom pričom koja je imala veliki uticaj.

Mnogo je komentara o seriji na društvenim mrežama i ona je vrlo brzo ušla u trending u nekoliko zemalja. Birce Akalay igra iskusnu novinarku i privlači dosta pažnje. Serija Kus Ucusu / Let ptica govori o teškoj borbi između dve žene X i Z generacije na jednom TV kanalu.

Birce Akalay je jedno od istaknutih imena u seriji, gde je Miray Daner iznenadila svojim likom Asli i bila je cenjena zbog svog nastupa.

Birce je svojim likom Lale Kiran osvojila divljenje svih koji su gledali. Birce Akalay, koja prosto tera ljude na komentare sa svojom glumom, danima je na dnevnom redu.

Akalay je takođe podelila čestitke i komentare pune pohvala poznatih imena na svojoj Instagram stranici s vremena na vreme.

Priča i serija u njoj je zaista privukla dosta pažnje i već sada se serija Kus Ucusu može nazvati još jednim uspešnim projektom kada su u pitanju turske Netflix serije.

NOVO - Engin Akyurek uzbuđen zbog početka serije Kacis | Bekstvo

By: TV Exposed