Počelo snimanje nove turske serije Son Gun / Poslednji dan

Rad na novim turskim serijama ne prestaje. Juče je otpočelo snimanje nove serije koja nosi naziv Son Gun ili u prevodu Poslednji dan.

Počelo snimanje nove turske serije Son Gun / Poslednji dan

Foto Credits: Internet Haber

Digitalna platforma TRT Dijital će prema informacijama koje dolaze iz Turske sa radom početi 1. novembra. Podsećamo, reč je o digitalnoj platformi turskog nacionalnog TV kanala TRT 1. Za sada je potvrđena da će na njoj biti emitovano tri serije. Prva je serija Halka / Prsten, čija će prva sezona biti reeditovana i snimljena druga. Druga je ambiciozan projekat pod nazivom Hur / Slobodan, koja će doneti priču o vojnim pilotima. Treća je upravo pomenuta serija Son Gun / Poslednji dan, čije je snimanje zvanično počelo juče.

Reč je o seriji koja je prvo nosila naziv Ben Olmeden Once / Pre nego što umrem, ali je naziv promenjen. Projekat će se sastojati od osam epizoda u trajanju od po 45 minuta. Za produkciju je zadužena kompanija Gold Film. Režiser i scenarista ove nove turske serije je Ahmet Sonmez.

Glumačka ekipa na ovom projektu je zaista kvalitetna. Ističu se Necip Memili, Erkan Petekkaya i Ahmet Mumtaz Taylan. Tu su i ništa manje važni i poznati Serhat Kilic, Yasemin Allen, Nazan Kesal i Ugur Yucel. Svoje scene je juče snimao Erkan Petekkaya.

Ova serija će imati i nešto drugačiji koncept. U svakoj epizodi će biti ispričana priča o drugom liku koji zna da će preminuti.

NOVO - Fahriye Evcen je trudna!

By: TV Exposed