Melisa Asli Pamuk o sukobu na setu serije Ego

Debata između Alperena Duymaza i Melise Asli Pamuk na snimanju nove Fox TV serije Ego se odrazila u štampi.

Melisa Asli Pamuk o sukobu na setu serije Ego

Foto Credits: Internet Haber

Međutim, odraz male krize na setu kao velikog događaja poremetio je moral cele ekipe. Dok je Alperen Duymaz želeo da objasni ovu situaciju, to je izazvalo još veći rast događaja. Poznati glumac je na svom nalogu na društvenim mrežama objavio dve poruke zaredom. Opisujući detalje incidenta u svojoj prvoj poruci, Alperen je naglasio da je došlo do svađe jer je njegova partnerka Melisa Asli Pamuk reagovala na njen kasni dolazak na set i naterala ceo tim da čeka.

Duymaz, koji se brinuo o svojoj partnerki u svojoj drugoj podeli, izazvao je da se o tom događaju dugo priča i dao je veoma različite komentare na društvenim mrežama. Pored toga, na dnevnom redu je bilo i to da je poznati glumac prestao da prati svoju partnerku na Instagramu. Melisa Asli Pamuk, koja tokom celog procesa nije progovorila na ovu temu, ostala je mirna i zadovoljna posmatranjem događaja.

Glumica je pokazala primer zrelosti izjavom koju je dala nakon nekog vremena nakon vesti i komentara u štampi i društvenim mrežama. Bez obzira na to šta se dogodilo na setu, stekao je utisak da je Alperen sve preuveličao, dok je Melisa ostala zrela. Melisa Asli Pamuk je dala sledeći odgovor na pitanje o ovoj temi:

„Nije to tako velika stvar, mala tenzija se uvek dešava na setovima. U svakom slučaju, prijatelju... Nije mu to bila velika stvar... Lansirano je veće nego što je bilo, učinjeno je haotičnijim, ali toga nema. Nije ni od koga. Potpuno spremno, radimo na setu 18 sati, to je sasvim normalno. Na setu postoje tenzije, a tu su i drugi glumci. Postoje i greške u programu. Može biti istezanje. Nema šta da bude preveliko.”.

NOVO - Fahriye Evcen potvrdila lepe vesti

By: TV Exposed