Kivanc Tatlitug - dobro popunjen kalendar za ovu godinu!

Turski glumac Kivanc Tatlitug važi za jednog od najpopularnijih medju svojim kolegama u toj zemlji. Glumac ima sve što jedan umetnik u njegovoj profesiji treba da poseduje.

Kivanc Tatlitug - dobro popunjen kalendar za ovu godinu!

Foto Credits: RiriNano

Kivanc Tatlitug ima atraktivan izgled, ogroman glumački talenat koji je već potvrdjen kroz nekoliko sjajnih projekata. U ovoj kalendarskoj godini, glumac ima dobro popunjen kalendar kada su u pitanju novi projekti i premijere već snimljenih.

Ono što će prvo doći na red je premijera Netflixove serije Bir Denizalti Hikayesi | Priče jedne podmornice, u kojoj Kivanc Tatlitug tumači glavnu ulogu. Reč je o spin-offu belgijske serije Into the night.

Nakon premijere ovog projekta, očekuje se premijera filma koji će biti emitovan na Netflix digitalnoj platformi. Naziv ovog projekta je Asiklar Bayrami. Tačni datumi premijera Tatlitugove nove serije i filma biće objavljeni vrlo brzo.

Posle ovih premijera očekuje ga snimanje dva filma, oba za Netflix. Ovaj popularni turski glumac će snimiti film pod nazivom Nuh Boguldu. Uz njega, snimiće film i u Njujorku u kom će njegova partnerka na sceni biti Beren Saat. Na taj način će se Kivanc i Beren ponovo naći zajedno na sceni nakon 14 godina i serije Ask-i Memnu.

Uz sve ove navedene projekte, Kivanc Tatlitug je vrlo brzo potpisivanja ugovora za glavnu ulogu u seriji Kral Kaybederse | Ako kralj izgubi.

S obzirom na zaista veliki broj projekata na kojima će raditi, veliko je pitanje da li ćemo Tatlituga videti u nekom projektu koji nije naveden u ovom tekstu. Ipak, u turskom šou-biznisu se ne može tvrditi ništa sa sigurnošću. Bilo kako bilo, nema dileme da će Kivancovi fanovi uživati u novim ulogama njihovog omiljenog glumca.

NOVO - Pinar Deniz zadremala na setu serije Yargi / Presuda

By: Milt-TV Exposed