Pinar Deniz zadremala na setu serije Yargi / Presuda

Serija Yargi / Presuda, koja se emituje na ekranima Kanala D nedeljom uveče, nastavlja da bude jedan od najpopularnijih projekata ove sezone. Publici se zaista dopada gluma Pinar Deniz, koja daje život liku advokatici Ceylin u seriji, kao  i Kaan Urgancioglua, koji igra njenog partnera Ilgaza.

Pinar Deniz zadremala na setu serije Yargi / Presuda

Foto Credits: IMDB

Dvoje glumaca, koji su zadržali svoj sklad i harmoniju na sceni i ranije su bili hvaljeni u Ask 101, a potom su ovoga puta kao partneri na TV seriji Yargi / Presuda uspeli da postanu pa verovatno i trenutno najpopularniji serijski par na ekranima.

Pinar Deniz, nakon dobrog glumačkog debija u popularnoj TV seriji Vatanim Sensin, bila je razočarana ranim finalom projetka Bir Deli Ruzgar, u kojem je igrala glavnu ulogu.

Deniz nakon toga nije bila na ekranu dugo vremena, nakon čega je napravila lepo iznenađenje kao gostujuća glumica u epizodi serije Menajerimi Ara, a potom fascinirala publiku likom Nazli u popularnoj TV seriji Kırmizi Oda / Crvena soba.

Nakon toga je odradila veoma dobar posao u seriji Ask 101 / Ljubav 101. U poslednje vreme radi zaista sjajan posao u seriji Yargi / Presuda. Njen lik Ceylin je pažljivo građen a isto tako se pažljivo i bira garderoba koju će u radnji serije ova advokatica nositi.

Nurol Akbal Onen, koja je zadužena za garderobu koju Pinar nosi, uhvatila je glumicu kako drema na sofi dok je čekala da dođe na scenu ove popularne turske serije. Sve je fotografisala a zatim podelila na društvenim mrežama.

Foto: Screenshot Instagram storyFOTO: Screenshot Instagram Story

Glumica se duhovito osvrnula na svoju savetnicu za stil tako što je na svoj nalog na Instagramu, na story postavila sopstvenu fotografiju uz napomenu „Ne možeš da staviš moju sliku dok spavam“.

Još jedna potvrda veoma dobre atmosfere na setu ove turske serije.

NOVO - Tužba za seriju Kirmizi Oda zbog lika koji je glumila Melisa Asli Pamuk!

By: Milt-TV Exposed