Džoni Dep otvorio Instagram nalog

Zvezda filma “Pirati sa Kariba”, glumac Džoni Dep otvorio je Instagram nalog što je obradovalo njegove fanove širom sveta. Popularni glumac je do sada objavio tri posta, a ispod prve fotografije je napisao: “Zdravo svima… Snimam sada nešto za vas… dajte mi minut”. Nakon toga objavio je IGTV snimak u trajanju od 8 minuta u ...

Džoni Dep otvorio Instagram nalog

Zvezda filma "Pirati sa Kariba", glumac Džoni Dep otvorio je Instagram nalog što je obradovalo njegove fanove širom sveta.

Popularni glumac je do sada objavio tri posta, a ispod prve fotografije je napisao: "Zdravo svima... Snimam sada nešto za vas... dajte mi minut". Nakon toga objavio je IGTV snimak u trajanju od 8 minuta u kom objašnjava zbog čega do sada nije bio prisutan na društvenim mrežama. Tom prilikom pozvao je fanove da ostanu snažni i pomažu jedni drugima tokom novonastale situacije uzrokovane koronavirusom.

Na kraju monologa Dep (56) je objavio da je sa gitaristom Džef Bekom pripremio kover albuma Džona Lenona "Isolation", da bi u sledećem postu podelio pesmu u trajanju od 5 minuta sa svojim pratiocima.

Profil je za tri dana zapratilo preko 3 miliona ljudi.

https://www.instagram.com/p/B_C26kipVRN/

Dep se i dalje sudi sa bivšom suprugom Amber Herd koja od koje zahteva sumu od 50 miliona dolara zbog narušavanja uzgleda.

By: TV Exposed