Ko su glumci serije o Slobodanu Miloševiću

Serija „Porodica“  je u poodmakloj fazi pripreme za premijerno emitovanje. Glumac Svetozar Cvetković, u seriji o Slobodanu Miloševiću, tumači lik bivšeg predsednika SR Jugoslavije i premijera Srbije Vojislava Koštunicu dok će generala Nebojšu Pavkovića igrati Milutin Mima Karadžić. Serija režira reditelja Bojana Vuletića a emitovaće se u 5 epizoda, a glumci su se obavezali ugovorom da ne daju izjave o svojim ulogama. Serija ...

Ko su glumci serije o Slobodanu Miloševiću

Serija „Porodica“  je u poodmakloj fazi pripreme za premijerno emitovanje. Glumac Svetozar Cvetković, u seriji o Slobodanu Miloševiću, tumači lik bivšeg predsednika SR Jugoslavije i premijera Srbije Vojislava Koštunicu dok će generala Nebojšu Pavkovića igrati Milutin Mima Karadžić.

Serija režira reditelja Bojana Vuletića a emitovaće se u 5 epizoda, a glumci su se obavezali ugovorom da ne daju izjave o svojim ulogama. Serija je trenutno u fazi postprodukcije, a radnja prati dešavanja u porodici bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića tokom njegovih poslednjih dana na slobodi.

Slobodana Miloševića igra sjajni Boris Isaković, njegovu suprugu Mirjanu Marković tumači Mirjana Karanović. Nekadašnjeg visokog funkcionera DOS-a i aktuelnog lidera LDP-a Čedomira Jovanovića glumi Milan Marić.

Ceca Bojković tumačiće lik simpatizerke Slobodana Miloševića koja dolazi pred vilu “Mir” da protestuje protiv njegovog hapšenja. Uloga Branislava Ivkovića, nekadašnjeg Miloševićevog ministra, kasnije “otpadnika” iz SPS-a, pripala je Gordanu Kičiću, dok Slavicu Đukić Dejanović na ekranu ovekovečuje Katarina Žutić.

Jedini koji je na samom početku snimanja javno otkrio koju ulogu igra u seriji “Porodica” je Radivoje Bukvić, koji tumači lik ubijenog premijera Zorana Đinđića. U seriji nema Marka Miloševića pošto je tokom hapšenja svog oca već boravio u inostranstvu.

Ono što je interesantno je da je Boris Isaković na snimanju nosio specijalnu masku kako bi što verodostojnije prikazao lik Slobodana Miloševića.

By: TV Exposed