Evo od čega zavisi snimanje Južnog vetra 3 (VIDEO)

Snimanje “Južnog vetar 2” je završeno ovog vikenda, što ne znači da i Biković ide na odmor. Miloš Biković je izjavio: “Smatram da sam imao sreće. Ili da me je Bog pogledao. Ponosan sam na to što su uloge koje sam tumačio u tim filmovima rekorderima različite. Kao i tržišta. Komedija “Sluga” je najgledaniji film ...

Evo od čega zavisi snimanje Južnog vetra 3 (VIDEO)

Snimanje "Južnog vetar 2” je završeno ovog vikenda, što ne znači da i Biković ide na odmor.

Miloš Biković je izjavio: "Smatram da sam imao sreće. Ili da me je Bog pogledao. Ponosan sam na to što su uloge koje sam tumačio u tim filmovima rekorderima različite. Kao i tržišta. Komedija “Sluga” je najgledaniji film u istoriji ruske kinematografije. Trudim se da budem skroman, ali trenutno mi to ne ide, rezultati mi ne dozvoljavaju”.

Buković je istakao da je  ističe da je na setu "Južnog vetra 2" bilo izuzetno teško zbog epidemiološke situacije u zemlji.

"Bilo je teško, jer nam je to stajalo u malom mozgu. S obzirom na to da smo većinu scena snimali napolju i van Beograda, bili smo relativno izolovani i mislim da nas je to na neki način spaslo. Da smo imali jedan slučaj sa korona virusom, morali bismo ne samo da prekinemo snimanje, nego bi za nas to bio ekonomski i producentski udarac i teško da bismo mogli da se oporavimo od njega" - rekao je Biković.

U prilogu ćete videti isečak iz 2.dela-UBRZANJE gde je Biković čak pao sa motora...

https://youtu.be/wDh4pbiXGqY

"Ovog puta sam imao i dve noći snimanja u hladnoj vodi. Vožnje, pucnjavu, smrzavanja… Bile su to zahtevne scene u ekstremnim uslovima. Veoma emotivno naporno snimanje. Kad krenete jednim putem, on nekako uvek ide nizbrdo zato što postoji sila inercije. Tako je i sa ubrzanjem naših junaka, a pri tome ne mislim samo na akciju i dinamiku toka radnje, već i na dinamiku njihove životne sudbine – ističe glumac i otkriva da razmišljaju i o nastavku ovog serijala, ali da to zavisi od niza faktora, i to produkcionih, tehničkih i međuljudskih" - istakao je Miloš.

By: TV Exposed