Šta je ubilo Tomu Zdravkovića - otkriva Marić (FOTO)

Na novu seriju i film Milana Marića „Toma“ čeka se sa velikim uzbuđenjem. U razgovoru sa novinarima Marić je otkrio nove detalje o ovoj istorijskoj roli, otkrivši šta u ovom projektu za njega ima najveću težinu. Ističući da njegova gluma neće biti čista imitacija već više doživljaj jednog od najpoznatijih pevča bivše SFRJ Milan Marić ...

Šta je ubilo Tomu Zdravkovića - otkriva Marić (FOTO)

Na novu seriju i film Milana Marića „Toma“ čeka se sa velikim uzbuđenjem. U razgovoru sa novinarima Marić je otkrio nove detalje o ovoj istorijskoj roli, otkrivši šta u ovom projektu za njega ima najveću težinu.

Ističući da njegova gluma neće biti čista imitacija već više doživljaj jednog od najpoznatijih pevča bivše SFRJ Milan Marić je rekao: "U dogovoru sa Draganom Bjelogrlićem, koji stoji iza „Tome“ napravili smo dogovor da ovo neće biti dokumentarni prikaz života Tome Zdravkovića. Naravno, nekih činjenica, zarad verodostojnosti moramo se držati. Ali otpočetka smo želeli da svemu damo neko naše viđenje Tome".

Na temu boemskog načina života Tome Zdravkovića Marić je izjavio: "Sama činjenica da se zemlja u kojoj je Toma postao legenda više ne postoji, a da u svakom delu te zemlje i danas ljudi znaju ko je bio Toma Zdravković govori o tome da je on na jedan način bio simbol te zemlje. I možda i više od toga. Simbol njenog raspada. Sloma jedne idealne tvorevine u kojoj je on, ali i oni koji su odrastali uz njega proveo najlepše dane. Sa njom je umro i on. Nama koji taj boemski život iskusimo sa vremena na vreme, više rekreativno, to deluje fenomenalno i romantično. Odmah mislimo kako je to bilo neko divno vreme i zavidimo Tomi. Međutim, niko ne razmišlja da to za Tomu nisu bili izleti. Njega su, verovatno, veliki bol, muka i neki životni očaj primorali da živi kao boem. On nije mogao drugačije da s eizbori sa svim onim što ga je okruživalo. Kao da ga je ta popularnost sve vreme vukla na dno. Sve dok ga na kraju nije ubila. Čovek satkan emocija od njih na kraju i strada. Baš kao što je to bio slučaj i sa Zoranom Radmilovićem, jednim od njegovih najboljih drugova".

MIlan Marić i Tamara Dragičević

By: TV Exposed