Koje su tajne "Srećnih Ljudi" otkrivamo...

Mnogi gledaoci iz godine u godinu rado gledaju svaku reprizu popularne domaće serije “Srećni ljudi”. Iako je na ekranima sve delovalo idealno, na snimanjima ipak i nije bilo tako. Pojedini glumci nisu se slagali. Tanja Bošković je rešila da napusti seriju, a razlog je bio mali honorar. Ona se navodno požalila svom partneru iz serije Desimiru ...

Koje su tajne "Srećnih Ljudi" otkrivamo...

Mnogi gledaoci iz godine u godinu rado gledaju svaku reprizu popularne domaće serije "Srećni ljudi". Iako je na ekranima sve delovalo idealno, na snimanjima ipak i nije bilo tako.

Pojedini glumci nisu se slagali. Tanja Bošković je rešila da napusti seriju, a razlog je bio mali honorar. Ona se navodno požalila svom partneru iz serije Desimiru Stanojeviću da dok ode do pijace, inflacija pojede ceo honorar.

Dragan Jovanović je seriju napustio iz istog razloga.

Glumice Eva Ras i Žiža Stojanović, koje su u seriji bile stanarke i komšinice "Ranča prokletih", u privatnom životu se nisu podnosile.

"Ranč prokletih" i danas postoji. Nalazi se u blizini Partizanovog stadiona, ali u blizini nema solitera iako su se rančeri stalno žalili da im iz novoizgrađenih solitera bacaju smeće u dvorište i da im kradu struju.

Omiljeni pas Sima, nije se zapravo zvao tako.

Iako se u početku činilo da je pas Sima slep, glavni glumac i njegov vlasnik, pokojni Desimir Stanojević, ispričao je da je zbog katarakte bio slabovid, ali ne i slep. Simino pravo ime bilo je Amon i osvajao je lovačke titule. Sima je doživeo duboku starost - 14 godina.

By. TV Exposed