Uskoro druga sezona serije "Državni službenik"

Snimanje druge sezone serije “Državni službenik” se privodi kraju. Uskoro kreće i emitovanje novih epizoda na kanalu Superstar TV. Glavni glumac u seriji, Milan Marić, koji tumači lik Lazara govorio je za domaće medije o novoj sezoni. “Cela druga sezona se bazira na tom velikom obrtu koji se desio na kraju prve sezone i Lazarevom ...

Uskoro druga sezona serije "Državni službenik"

Snimanje druge sezone serije "Državni službenik" se privodi kraju. Uskoro kreće i emitovanje novih epizoda na kanalu Superstar TV.

Glavni glumac u seriji, Milan Marić, koji tumači lik Lazara govorio je za domaće medije o novoj sezoni.

"Cela druga sezona se bazira na tom velikom obrtu koji se desio na kraju prve sezone i Lazarevom saznanju da njegova žena Ana, suštinski je koleginica i da je u odnos sa njim ušla, jer joj je bio dodeljen da ga prati", ispričao je Milan i dodao da će se nova sezona više bazirati na odnosu Ane i Milana nakon kraha.

Glumac Radovan Vujović je otkrio da će za razliku od prošle sezone gde smo gledali teroriste, napade i strance, sada akcenat biti na IT zavrzlami. Odnos Lazara i Miloja u seriji će se prema rečima ovog glumca dodatno iskomplikovati. Radovan koji glumi lik Bakrača je rekao da je nova sezona po njegovom mišljenju "kompleksija, bolja, zanimljivija od prve".

"Kad su politika, služba i slične stvari u pitanju to nikad nije onako kao što deluje na prvi pogled. Bakrača očekuju razni izazovi", rekao je Vujović za portal Mondo.rs kao i da će biti"vanrednih situaacija" kada će i lik kog on tumači izlaziti na teren.

Glumac je nagovestio i treću sezonu.

"Mi radimo dokle god je to zanimljivo, dok ima smisla, dok je kvalitetno", rekao je Vujović za MONDO.

Serija je doživela promene i u glumačkoj postavi. Stiglo je i nekoliko velikih pojačanja kao što su Petar Benčina, Nikola Rakočević, Stanislav Lehotski, Ida Kekić, Miki Krstović i još nekoliko novih glumaca.

"Državni službenik" je rađen u produkciji Telekoma Srbije, a prikazivaće se na kanalu Superstar TV.

By: TV Exposed