Ko su glavni junaci serije Kosti, saznajemo...

Svi koji subotom i nedeljom počev od 21. novembra uz televizijske ekrane budu pratili nastavke napetog trilera čiju režiju potpisuje Saša Hajduković, a produkciju Brankica Janković imaće priliku da otkriju tajne junaka serije „Kosti“. Serija je nastale u koprodukciji Radio-televizije Srbije i „Bosonoga produkcije“ iz Banjaluke. Kosta Govoruša, kojeg tumači Jovo Maksić, i Kosta Gajić, ...

Ko su glavni junaci serije Kosti, saznajemo...

Svi koji subotom i nedeljom počev od 21. novembra uz televizijske ekrane budu pratili nastavke napetog trilera čiju režiju potpisuje Saša Hajduković, a produkciju Brankica Janković imaće priliku da otkriju tajne junaka serije „Kosti“. Serija je nastale u koprodukciji Radio-televizije Srbije i „Bosonoga produkcije“ iz Banjaluke.

Kosta Govoruša, kojeg tumači Jovo Maksić, i Kosta Gajić, u izvođenju Ljubiše Savanovića su glavni nosioci priče. Radi se o dva potpuno različita čoveka, koja ne povezuje ništa osim imena. Ipak, sudbine dvojice otuđenika, koji se ne mogu uklopiti u razoreno i korumpirano društvo, nepovratno će se spojiti.

Oca Dragana, sveštenika, tumači sam Nikola Pejaković.

Pejaković je izjavio: "„Govoruša je jedna izgubljena, ali dobra duša. Duhovno zapušten, ranjen i ostavljen da ‘ugine’ bez ljubavi i bez jasnog izlaza iz svog malog pakla. Nasuprot njega stoji Gajić, dete sistema koje radi kako mu se kaže. Iako čovek s ambicijom, i on ima srce i dušu. Jednostavno, pošten čovek koji je uhvaćen u mrežu svojih, ali i tuđih laži. U srcu naše priče je čovek koji zna i kome je rečeno, ali čiji metodi nisu priznati i čija sredstva izgledaju beskorisno. Njegova nauka nije od ovog sveta i ne može da posluži ni njemu ni drugima za bogaćenje, rešavanje problema, snalaženje za pare i ostale potrebe savremenog čoveka. Dragan je sveštenik koji živi u svetu, ophrvan problemima svojih parohijana i svoje porodice, na prvoj liniji fronta borbe sa zlom“.

By: TV Exposed