Omiljeni film Miloša Bikovića...Otkrivamo...

Miloš Biković je u intervjuu  govorio o uspehu filma “Južni vetar” u Rusiji. Na pitanje da li je sve ispalo onako kako je očekivao i da li će ruska publika moći da doživi srpsku krimi priču glavnog junaka Petra Maraša, Biković je rekao: “Priču da, a atmosferu ne jer će se u sinhronizaciji na ruski ...

Omiljeni film Miloša Bikovića...Otkrivamo...

Miloš Biković je u intervjuu  govorio o uspehu filma “Južni vetar” u Rusiji.

Na pitanje da li je sve ispalo onako kako je očekivao i da li će ruska publika moći da doživi srpsku krimi priču glavnog junaka Petra Maraša, Biković je rekao: "Priču da, a atmosferu ne jer će se u sinhronizaciji na ruski jezik mnogo toga izgubiti. Oni će to menjati svojim slengom, ali pošto sam ja sam sebe ozvučavao na ruski – trudio sam se da zadržim sve moguće kontekste. Međutim, to nije bilo moguće na svaki način jer jednostavno negde prenesena značenja kod njih ne pale".

Na pitanje koji je njegov najuspešniji film glumac je odgovorio: "Vrlo sam zadovoljan time kroz kakav sam proces prošao kad sam radio sa oskarovcem Nikitom Mihalkovim na filmu “Sunčanica”, zato što je proces rada s njim temeljan. To iskustvo obogatilo je moj doživljaj filma".

O filmu koji je na njega ostavio najveći utisak Biković je sledećeg stava: "Teško mi je to da kažem. Svaki film te nešto nauči, svaka uloga ti nešto donese i natera te da kopaš po sebi. Kada kopaš po sebi, onda nešto novo i ispliva, ti toga nisi ni svestan. Rekao bih da na glumca još više utiču uloge u pozorištu, zato što je uloga duže s vama. Igrate jednu ulogu godinama i posle tri godine primetite da je igrate potpuno drugačije".

By: TV Exposed