Predrag Gaga Antonijević otkriva kada počinje 5. sezona serije "Ubice mog oca"

Naš poznati reditelj i scenarista Predrag Gaga Antonijević, u razgovoru za Srpski telegraf odgovorio je i na pitanje koje obožavaoce inspektora Jakovljevića (Vuk Kostić) najviše zanima – kad će pasti prva klapa pete sezone? Prva sezona pre skoro četiri godine zabeležila je neverovatnu gledanost. Svaku epizodu gledalo je gotovo dva miliona ljudi. Ovo je i ...

Predrag Gaga Antonijević otkriva kada počinje 5. sezona serije "Ubice mog oca"

Naš poznati reditelj i scenarista Predrag Gaga Antonijević, u razgovoru za Srpski telegraf odgovorio je i na pitanje koje obožavaoce inspektora Jakovljevića (Vuk Kostić) najviše zanima – kad će pasti prva klapa pete sezone?

Prva sezona pre skoro četiri godine zabeležila je neverovatnu gledanost. Svaku epizodu gledalo je gotovo dva miliona ljudi. Ovo je i prva serija koja je, na zahtev gledalaca, reprizirana samo dve nedelje od emitovanja poslednje epizode.

Radnja prve sezone serije odigrava se u Beogradu u sadašnjem vremenu. Aleksandar Jakovljević, koga igra Vuk Kostić, mladi, ali već iskusni inspektor, dobija prvi veliki slučaj – rešavanje ubistva ćerke jedinice uglednog građevinskog preduzimača.

Pored Vuka Kostića, igraju i Tihomir Stanić i Marko Janketić.

Gaga Antonijević je izjavio: "Peta sezona se uveliko priprema i snimanje se očekuje na jesen.Imamo fantastičan scenario. Veoma smo zadovoljni. Biće dosta i uzbuđenja i iznenađenja".

By: TV Exposed