Milica Pavlović o početku serije Pevačica

U razgovoru sa novinarima pred poznatim beogradskim klubom, pevačica je otkrila da se polako vraća poslu, ali da joj je zdravlje i dalje prioritet. Poslednjih dana pored pevačke, Milica se posvetila i glumačkoj karijeri. Milica je izjavila: “Trudim se da se zdravo hranim. Konzumiram mnogo vitamina i ne izlažem se nepotrebnoj opasnosti. Ipak, posao ne ...

Milica Pavlović o početku serije Pevačica

U razgovoru sa novinarima pred poznatim beogradskim klubom, pevačica je otkrila da se polako vraća poslu, ali da joj je zdravlje i dalje prioritet.

Poslednjih dana pored pevačke, Milica se posvetila i glumačkoj karijeri.

Milica je izjavila: "Trudim se da se zdravo hranim. Konzumiram mnogo vitamina i ne izlažem se nepotrebnoj opasnosti. Ipak, posao ne može da čeka, pa se tako i ja prilagođavam situaciji. Snimanja serije “Pevačica” polako se približavaju kraju. Bilo je za mene ovo veliko iskustvo. Nije nimalo lako biti glumac. Ipak, zadovoljna sam kako je sve ispalo. Trudila sam se da dam svoj maksimum, i sigurna sam da će gledaoci to uskoro i prepoznati. Brzo napredujemo, i verujem da će publika “Pevačicu” moći da gleda već oko Nove godine".

By: TV Exposed