Mina Derman o sebi i seriji Ben Bu Cihana Sigmazam

Mina Derman, koja igra lik Sune u TV seriji Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, postala je jedno od imena koje je privuklo pažnju svojim uspešnim nastupom.

Mina Derman o sebi i seriji Ben Bu Cihana Sigmazam

Foto Credits: RiriNano

Mina Derman, koja je imala priliku da uveliča svoje iskustvo tako što je bila na istom setu sa iskusnim imenima serije, rekla je da može da gleda sebe na televiziji jer nisu radili utorkom uveče kada se emituju nove epizode.

Derman je izjavila da ponekad kritikuje samu sebe kada se vidi na ekranu rekavši „Mogla bih i ovako“. Napominjući da je u prvom periodu kada je ušla u industriju iznela intenzivnije i oštrije kritike na račun sebe, glumica je rekla: „Malo sam sve smanjila. Igram pre nego što pomislim da gledam. Mislim da sam bolja u tom smislu.".

Volim Doruka!

S obzirom da lik Sune u seriji doživljava različite emocije, Mina Derman je takođe imala važnu priliku da pokaže svoje talente i privuče srca publike. Mlada glumica je rekla i da se odlično slagala sa Dorukom Ozturkom, koji je u priči serije igrao lik Shamila. Glumica je rekla:

„Odlično sam se slagala sa Dorukom, kao i svi ostali. Volim Doruka. Zabavljamo se snimajući naše scene. Oni takođe dobro pišu. Formirao se lik koji je srećan i koji više odražava energiju iznutra“, rekla je ona. Izrazivši da su u intenzivnom radnom tempu, glumica je navela i da je na snimanju serije Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet sve bilo u redu.

View this post on Instagram

A post shared by Mina (@mina.derman)

NOVO - Da li će serija Ego popraviti rejting i utisak?!

By: TV Exposed