Neočekivani oproštaj u seriji Cukur! (FOTO)

Cukur, koja je postala druga najgledanija serija ponedeljkom uveče, i dalje nastavlja da impresionira visokim rejtingom. Serija više ne gospodari ponedeljkom nakon što se Uyanis Buyuk Selcuklu emitovao na TRT1 prošle nedelje. Prošlo je 98 epizoda serije koja nastavlja svoju 4. sezonu. Publika serije Cukur sinoć se morala oprostiti od drugog lika, Meral Cetinkaye, koja ...

Neočekivani oproštaj u seriji Cukur! (FOTO)

Cukur, koja je postala druga najgledanija serija ponedeljkom uveče, i dalje nastavlja da impresionira visokim rejtingom. Serija više ne gospodari ponedeljkom nakon što se Uyanis Buyuk Selcuklu emitovao na TRT1 prošle nedelje.

Prošlo je 98 epizoda serije koja nastavlja svoju 4. sezonu. Publika serije Cukur sinoć se morala oprostiti od drugog lika, Meral Cetinkaye, koja je ostavila snažan utisak likom Ulfet u Istanbulskoj nevesti, dok u seriji Cukur prikazuje snažan lik Makbule.

Glumica, koja je bila malo u seriji, ipak je pokazala majstorstvo svojim efektnim nastupom. Meral Cetinkaye oprostila se od publike dirljivim rečima koje je objavila sa nalogu serije na društvenoj mreži.

By: Tv Exposed

NOVO-Fahriye Evcen i Burak Ozcivit čekaju drugo dete!