Cagatay Ulusoy na minut na setu serije Cukur?!

Kada je upitan od strane svojih pratilaca, da li će Cagatay Ulusoy tumačiti lik Kulkun Erdeneta u seriji Cukur, novinar Oya Dogan je imao spreman odgovor. Dogan je istakao da su Cagatay i Aras veoma dobri prijatelji. To svi znaju. Međutim kada je reč o tome da će Cagatay tumačiti ulogu u seriji Cukur, u ...

Cagatay Ulusoy na minut na setu serije Cukur?!

Kada je upitan od strane svojih pratilaca, da li će Cagatay Ulusoy tumačiti lik Kulkun Erdeneta u seriji Cukur, novinar Oya Dogan je imao spreman odgovor.

Dogan je istakao da su Cagatay i Aras veoma dobri prijatelji. To svi znaju. Međutim kada je reč o tome da će Cagatay tumačiti ulogu u seriji Cukur, u pitanju je samo fantazija fanova na društvenim mrežama. Ulusoy bi mogao da se pojavi na minut u seriji Cukur, ali samo na setu, van snimanja da Arasu čestita na finalu, smatra poznati novinar.

Otkriveno je da je Cagatay Ulusoy ugovor za rad u seriji Yesilcam potpisao još u maju. Onog momenta kada je odlučio da ne glumi u Barbarosu, potpisao je ugovor za Blu TV-a za njihovnu novu seriju. U novoj seriji Cagatay će tumačiti lika po imenu Semih Ates.

NOVO - Turska serija Sen Cal Kapimi | Kucaj na moja vrata epizoda 22

By: TV Exposed