Devrim Yakut preživela pravu dramu! Evo zbog čega je nema u seriji Camdaki Kiz

Serija Camdaki Kiz u kojoj između ostalih glumi Devrim Yakut, nastavlja da se emituje na Kanalu D sa svojom drugom sezonom. Devrim deli scenu u seriji sa uspešnim imenima kao što su Burcu Biricik, Feyyaz Serifoglu, Enis Arikan, Selma Ergec, Tamer Levent i drugi.

Devrim Yakut preživela pravu dramu! Evo zbog čega je nema u seriji Camdaki Kiz

Foto Credits: IMDB

Ova sjajna glumica pozorišnog porekla imala je nezaboravne nastupe na sceni i na TV ekranima. Odličnu glumicu Devrim Yakut, koja igra lik Gulcihan u TV seriji Camdaki Kiz, fanovi serije rado gledaju u scenama zbog kako se navodi sjajne glume i odlično napisanog lika.

Devrim nije bila u seriji poslednje dve epizode, pošto je po scenariju otišla da poseti svog bolesnog ujaka koji živi u Vanu.

Međutim, prema informacijama koje je saznala Suna Akiyldiz iz novina Posta, ispostavilo se da Devrim Yakut već neko vreme nije na setu i u novim epizodama, ne zbog scenarija, već zato što ima zdravstveni problem koji sve plaši.

Glumica, koja je imala ugrušak u mozgu, neko vreme se lečila u bolnici u koju je odvedena. Saznalo se da se Yakut, koja je povratila zdravlje nakon teškog procesa, vratila na set za snimanje serije koja je u toku.

Devrim, koju ponekad gledamo u komičnim ulogama, odlično radi i u predstavama u kojima se doživljavaju najteži aspekti drame. Sada je preživela pravu dramu u stvarnom životu…

NOVO - Objavljena glumačka ekipa turske serije Balkan Ninnisi – ko će biti glavna glumica?!

By: Milt-TV Exposed