Gledaoci serije Seversin su revoltirani

Gledaoci turske serije Seversin revoltirani su zbog rezultata gledanosti nakon četvrte epizode. Ocene četvrte epizode ​​serije bile su zaista iznenađujuće.

Gledaoci serije Seversin su revoltirani

Foto Credits: Dizilah

Gledaoci, koji su ostavljali komentare „Je li ovo šala, nikako to ne zaslužuje“, smatraju da je Seversin serija koja bi trebalo da ima mnogo uspešnije rezultate. Seversin je sa svojom četvrtom epizodom postigao rezultate daleko ispod proseka kada je u pitanju rejting, uveče 22. juna. Serija je bila šesta u Total kategoriji i grupi ABC1, a završila je na petom mestu u grupi AB.

Objavljen je novi trejler epizode ​​romantične humoristične serije Seversin, koja se emituje na ekranu Kanala D. Postaje svima jasno - Tolga i Asya su u opasnoj igri! S nestrpljenjem se iščekuje šta će se dešavati u novoj epizodi serije.

TV serija Kanala D Seversin, koja se radi u produkciji Kanal D Productions, nastavlja da emituje nove epizode ​​svake srede. Dok se led između Asiye (Ilayda Alisan) i Tolge (Burak Yoruk) polako topi u seriji, koja je osvojila pohvale svojom zabavnom pričom, Asya treba da stekne poverenje svoje porodice kako bi snimanje serije moglo da se odvija nesmetano.

Međutim, ono što počinje da brine sve fanove ove turske serije jeste rejting, odnosno niska gledanost. Ukoliko se trend pada rejtinga nastavi, pitanje je koliko će projekat uspeti da opstane...

Tu je i video najava epizode 5.

NOVO - Serkan Cayoglu je pravi romantik!

By: TV Exposed