Turska serija Sen Cal Kapimi - detalji koji su poznati

Serija Sen Cal Kapimi svakodnevno privlači pažnju medija u Turskoj, ali i šire. Ova romantična komedija je svoju premijeru trebala da ima 1. jula, ali je taj datum pomeren. Razlog za to je odlazak prvog režisera serije sa projekta. Na njegovom mestu je sada dvojac Altan Donmez i Ender Mihlar. Zakazan je i novi datum ...

Turska serija Sen Cal Kapimi - detalji koji su poznati

Serija Sen Cal Kapimi svakodnevno privlači pažnju medija u Turskoj, ali i šire.

Ova romantična komedija je svoju premijeru trebala da ima 1. jula, ali je taj datum pomeren. Razlog za to je odlazak prvog režisera serije sa projekta. Na njegovom mestu je sada dvojac Altan Donmez i Ender Mihlar. Zakazan je i novi datum za premijeru , a to je sreda, 8. jul.

Poznat je i glumački kadar serije. U glavnim ulogama su Hande Erçel (Eda Yildzid u seriji) i Kerem Bursin (Serkan Bolat). Pored njih u seriji glume i Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Dogan, Isamil Ege Sasmaz, Anil Ilter, Melisa Döngel, Cagri Citanak i drugi.

Radnja serije zasnovana je na odnosu Ede i Serkana. Eda je mlada devojka, koja je celu sebe uložila u obrazovanje. Suočava se sa problemom, i ukinuta joj je međunarodna stipendija za fakultet. Bez nje, nema mogućnosti dalje da studira, i ostaće samo na diplomi srednje škole. Serkan joj nudi stipendiju, pod uslovom da se pretvara da su zajedno u naredna dva meseca. Eda u početku odbija ponudu, ali zbog novih uslova prinuđena je da pristane. Serkan i Eda počinju da doživljavaju strasnu, izazovnu vezu zbog koje će zaboraviti na sve do sada. U kom pravcu će se sve razvijati ostaje da vidimo. Ono što je sigurno je da nas čeka jedna zaista zanimljiva serija.

Pre nego što je uopšte emitovana stekla je veliku popularnost na društvenim mrežama. Oficijalni instagram profil serije ima preko 100.000 pratilaca.

Za video najavu prve epizode kliknite - OVDE.

Sve epizode ove serije moći ćete ekskluzivno da pratite na movtex.com

By: TV Exposed