Ljubomora Umuta Evirgena ili pak nešto drugo...

Poznati režiser našao se u centru pažnje turskih medija, nakon što je nedavno započeo novu ljubavnu vezu. Njegova nova izabranica je takođe glumica, mlada Melisa Senolsun (23). Turska štampa izveštava da je Melisa Senolsun juče prekinula da na Instagramu prati Metina Akdulgera, Kerema Bursina i Buraka Deniza, koji nju i dalje prate. Razlog ovakvog postupka ...

Ljubomora Umuta Evirgena ili pak nešto drugo...

Poznati režiser našao se u centru pažnje turskih medija, nakon što je nedavno započeo novu ljubavnu vezu. Njegova nova izabranica je takođe glumica, mlada Melisa Senolsun (23).

Turska štampa izveštava da je Melisa Senolsun juče prekinula da na Instagramu prati Metina Akdulgera, Kerema Bursina i Buraka Deniza, koji nju i dalje prate.

Razlog ovakvog postupka dovodi u pitanje karakternu crtu Umuta Evirgena? Sumnja se da je režiser ljubomoran, ili možda postoji neki drugi razlog…

Par se upoznao preko zajedničkog prijatelja, kako kažu nisu krili simpatije i srećni su zajedno. Međutim ostaje nejasno da li je režiser ljubomoran zbog svoje devojke Melise ili je nešto drugo glumicu nateralo da kolege obriše iz prijatelja.

By: TV Exposed

NOVO - Turkan Soray ponovo u formi (FOTO)