Birce Akalay sa seta na set

Birce Akalay uživa veliko poštovanje u svetu turskih serija. U poslednje vreme, glumica radije bira da radi na digitalnim platformama.

Birce Akalay sa seta na set

Foto Credits: Haberler

Tačnije, Birce Akalay smo u prethodnih nekoliko meseci mogli gledati na jednoj od njih, Netflixu. Tako će biti i u budućnosti. Razlog je jednostavan. Njeni projekti Kus Ucusu / Let ptica i Mezarlik / Groblje su bili veoma uspešni, dobro gledani i dobiće nove sezone. Jedna od novih sezona će uskoro biti u post-produkciji.

Snimanje sezone 2 serije Kus Ucusu / Let ptica će biti kompletirano kroz nekoliko dana. Birce će tada odmah preći na drugi set. Po završetku snimanja kadrova na drugoj sezoni tog projekta, Akalay će početi da snima drugu sezonu serije Mezarlik / Groblje. Nakon što obavi snimanje nove sezone ove zaista zanimljive digitalne serije, Birce Akalay će se ponovo vratiti na set serije Kus Ucusu.

Birce će sa svojim kolegama snimiti i treću sezonu serije Let Ptica, što znači da nas očekuju zanimljive epizode ali i da priča neće biti kompletirana u sezoni 2 čije emitovanja se očekuje sredinom ove godine. Gledaćemo dakle Birce u starim ulogama i novim sezonama. Najpre ćemo gledati drugu sezonu serije Kus Ucusu, potom drugu sezonu serije Mezarlik, a potom i treću sezonu serije Let ptica.

Akalay ima zgusnust raspored, ali sigurno da i nju i njene fanove raduju nastavci priča ove dve popularne Netflixove serije.

View this post on Instagram

A post shared by BirceAkalay (@birceakalay)

NOVO - Nova imena u seriji Sifirinci Gun, koja uskoro menja i naziv

By: TV Exposed